Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Μεγάλες Στιγμές:J.Aniston-C.Cox-L.Kudrow ξανά "Friends" στο πλατό του J.Kimmel (Video)

Μια ευχάριστη έκπληξη είχε ετοιμάσει ο Jimmy Kimmel στο κοινό και τους τηλεθεατές του.
Μιλώντας με την καλεσμένη του Jennifer Aniston και δηλώνοντας μεγάλος θαυμαστής της σειράς που καθιέρωσε την ηθοποιό,της έκανε πρόταση να "ανεβάσουν" επιτόπου ένα θεατρικό.
Ο παρουσιαστής,όπως είπε,συνήθιζε να γράφει τα δικά του σενάρια με τους χαρακτήρες της αγαπημένης του τηλεοπτικής παρέας.Η Jennifer υπέκυψε στην λατρεία του Jimmy για τα "Φιλαράκια" και ξανάγινε η Rachel για μια ακόμη φορά,η οποία κόστισε στον Jimmy 80.000 δολάρια.
Ο παρουσιαστής είχε ετοιμάσει ένα σκηνικό-αντιγραφή με κάθε λεπτομέρεια,της κουζίνας από το σπίτι της Monica (Courteney Cox),η οποία εμφανίστηκε αργότερα για να παίξει τον δικό της ρόλο.Τελευταία στην σκηνή μπήκε η αγαπημένη Phoebe (Lisa Kudrow),το φανταστικό σενάριο όμως,υπήρξε τόσο αποτυχημένο και η Jennifer ήταν τόσο ενοχλημένη,που ο Jimmy έμεινε μόνος στο τέλος.

Δείτε το reunion των Friends:Σε αυτή την μεγάλη τηλεοπτική στιγμή,δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και το τραγούδι των τίτλων της σειράς.
Όπως φυσικά συνηθίζεται σε τέτοια shows,όλα ήταν σκηνοθετημένα με κάθε λεπτομέρεια.Αποτέλεσμα;Πολλοί φαν της σειράς επιτέθηκαν στην Aniston υποστηρίζοντας πως φέρθηκε πραγματικά αλαζονικά και πως πλέον είναι πολύ diva για να ασχοληθεί με το παρελθόν της και την σειρά που την καθιέρωσε.Αρκετοί μάλιστα,σχολίασαν αρνητικά και το υποκριτικό της ταλέντο στο τηλεοπτικό σκετσάκι.Τελικά,μάλλον η Jen τους έπεισε με την ερμηνεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...