Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Downton Abbey:Όσα θα δούμε στην 5η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς.Έρωτες,νέα πρόσωπα & αλλαγές (Δείτε φωτογραφίες)

Η πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς μπορεί να αργεί ακόμη,καθώς έχει προγραμματιστεί για την 4η Ιανουαρίου του νέου έτους,οι συντελεστές,όμως,έδωσαν μερικές πληροφορίες για το τι πρόκειται να δούμε.
Οι πρωταγωνιστές Laura Carmichael,Allen Leech,Michelle Dockery και η Joanne Froggatt μαζί με τον παραγωγό Gareth Neame,απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν την τρέχουσα κατάσταση με τον κύριο Bates,αλλά και για τις γκεστ εμφανίσεις που θα ενισχύσουν την σειρά στο summer tour των TCA,την περασμένη Τρίτη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

- Η 5η σεζόν ξεκινά έξι μήνες μετά τα γεγονότα με τα οποία έκλεισε η 4η.Βρισκόμαστε λοιπόν,στο 1924.

Anna Chancellor
- Θα γνωρίσουμε αρκετούς νέους χαρακτήρες.Μια από αυτούς θα είναι η Λαίδη Anstruther,την οποία υποδύεται η Anna Chancellor.Πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση,καθώς ψάχνει κάτι.Ο παραγωγός της σειράς επισήμανε πως εξαιτίας του περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου που θα υπάρξει με την είσοδο νέων προσώπων,ο Paul Giamatti και η Shirley MacLaine δεν θα επιστρέψουν για την 5η σεζόν,αλλά υπάρχει πιθανότητα να τους δούμε ξανά στο μέλλον.- Η Mary αλλάζει ριζικά.Αφού θρήνησε (κι εμείς μαζί της) τον χαμό του αξιολάτρευτου Matthew (Dan Stevens),αποφασίζει να ξαναβάλει την χαρά στην ζωή της.


Η Michelle Dockery που την υποδύεται,είπε: "Νομίζω πως φέτος,η Mary είναι πολύ παρορμητική.Αγκαλιάζει την νέα της ζωή." Η Mary λοιπόν,αποχωρίζεται τα μαύρα,αλλά όχι και τον παλιό εαυτό της.

- Ο βιασμός της Anna και οι αλλαγές που έφερε στην σχέση της με τον κύριο Bates (Brendan Coyle),θα είναι στο επίκεντρο."Νομίζω πως ξεκινώντας την 5η σεζόν,θα την δούμε φανερά αλλαγμένη.Υπάρχει μεγάλη πίεση για εκείνη και τον Bates.Κρατούν μυστικά ο ένας από τον άλλον.",είπε η Froggatt που υποδύεται την Anna.

- Μια ολοκαίνουρια σεζόν δεν θα μπορούσε να μην έχει έρωτες.Οι συντελεστές ήταν ιδιαίτερα αινιγματικοί γι' αυτό το κομμάτι,κανείς δεν αρνήθηκε όμως,πως η Mary και ο Tom είναι πολύ πιθανό να έρθουν πολύ κοντά.Δεν πρόκειται για έρωτα βέβαια,τουλάχιστον όχι ακόμη,αλλά για τις ώρες που θα περνούν μαζί εξαιτίας της δουλειάς στον Πύργο του Downton.


Για τους μόνους που μπορούμε να ελπίζουμε είναι η κυρία Hughes (Phyllis Logan) και ο κύριος Carson (Jim Carter),τους οποίους είδαμε στο τέλος της 4ης σεζόν σε μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή.


"Ελπίζουμε όλοι να είναι μαζί.Θα ήταν μια υπέροχη ιστορία",είπε ο Allen Leech.

~ Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση από το τι θα δούμε:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...