Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

R.Downey Jr.:Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood σύμφωνα με το Forbes

Το κοινό και οι παραγωγοί λατρεύουν τον διάσημο ηθοποιό,αλλά για δυο διαφορετικούς λόγους.Οι σινεφίλ τον αγαπούν για το θορυβώδες ταμπεραμέντο του.Οι άνθρωποι της βιομηχανίας επειδή γεμίζει τα ταμεία με κάθε του ταινία.Και μιλάμε για πολλά χρήματα.
Οι πιο πρόσφατες ταινίες του - The Avengers και Iron Man 3 - κέρδισαν έκαστη πάνω από 1 δις δολάρια παγκοσμίως.Δεν αποτελεί λοιπόν,έκπληξη,ότι ο ηθοποιός βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς.Μεταξύ του 2012 και του 2013,ο Downey Jr. έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 75 εκατομμύρια δολάρια.
Ο σταρ είναι από τους λίγους που του δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσει ξανά την χαμένη του αίγλη και να κάνει δυναμικό comeback,αφού είχε περιπέτειες με τα ναρκωτικά και πολλά στούντιο τον έκριναν αναξιόπιστο για να συνεργαστούν μαζί του.Το 2008 όμως,ως εκ θαύματος,του δόθηκε άλλη μια ευκαιρία με τον Iron Man.Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.Η συγκεκριμένη ταινία έβαλε στα ταμεία της πάνω από 2,4 δις δολάρια και ο ηθοποιός έγινε ο βασιλιάς της μεγάλης οθόνης.
Και φυσικά,μην ξεχνάμε την ταινία The Avengers,η οποία είναι η 3η πιο υψηλά αποφέρουσα όλων των εποχών με 1,5 δις δολάρια στο box office.Ο Downey Jr. έλαβε μεγάλο μέρος των κερδών και είχε τον υψηλότερο μισθό στο καστ,ενώ όπως ήταν λογικό,θα παίξει και στο σίκουελ,το οποίο ξεκινά γυρίσματα την επόμενη χρονιά.
Οι αμέσως επόμενοι στην λίστα με τους πιο επικερδείς σταρ του Hollywood,είναι οι:Channing Tatum,Hugh Jackman,Mark Wahlberg και Dwayne Johnson.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...