Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

H.Bonham Carter:Έσπασε τα νεύρα του T.Burton με την φωνή της E.Taylor.Τι έκανε για να την εκδικηθεί;

Ο σκηνοθέτης Tim Burton βαρέθηκε τόσο πολύ να βλέπει την σύντροφό του,Helena Bonham Carter,να παριστάνει την Elizabeth Taylor και στο σπίτι,που υιοθέτησε την φωνή του Richard Burton για να την εκδικηθεί.

Η σταρ υποδύεται την θρυλική Taylor σε μια νέα Βρετανική τηλεταινία,το "Burton & Taylor",με τον Dominic West ως τον επίσης διάσημο σύζυγό της.


Η Bonham Carter μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του ρόλου,που δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει την αύρα της Taylor να την εγκαταλείψει ούτε όταν επέστρεφε στο σπίτι της μετά τα γυρίσματα στον δικό της Burton.


Όπως είπε "Η Taylor μου κόλλησε,είναι μεταδοτική,σαν ασθένεια.Είχα αυτή την συρτή και τσιριχτή φωνή όλη την ώρα.Ο Tim Burton όμως,ο άλλος Burton με τον οποίο ζω,δούλεψε την εκδίκησή του για να μεταμορφωθεί σε Richard Burton και ο ίδιος."


"Οπότε υπήρχαν δυο Richard Burton,υπήρχε σύγχυση.Και είχα αυτόν τον περίεργο Richard Burton στο σπίτι που δεν έλεγε και πολλά.Έλεγε μια λέξη κάθε λεπτό.Ήταν πολύ αστείο".


Η τηλεταινία "Burton & Taylor" θα προβληθεί στην Βρετανία την Δευτέρα 22 Ιουλίου και στην Αμερική το φθινόπωρο. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...