Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Rewind:Η 10χρονη A.Jolie στα Όσκαρ το 1986 (Video)

Η Angelina Jolie έχει καθιερωθεί τόσο στο Hollywood που πλέον είναι πολύ δύσκολο να θυμηθεί κανείς τις ρίζες της.Το 1986,ο πατέρας της,Jon Voight,ήταν υποψήφιος για το τρίτο του Όσκαρ και συνοδευόταν από την μελλοντική σταρ του Χόλιγουντ για πρώτη φορά.
Η Jolie είχε παίξει σε μια ταινία στο πλευρό του πατέρα της στα 7 της χρόνια,αλλά δεν το κυνήγησε ως παιδί μέχρι που μπήκε στην εφηβεία.
Ντυμένη με ένα...θορυβώδες φόρεμα στη μόδα της εποχής,η Angelina περπατώντας στο κόκκινο χαλί με τον αδερφό και τον πατέρα της,έμοιαζε ζαλισμένη από τα πολλά φώτα και τις κάμερες.
Παρόλο που ο Voight ήταν υποψήφιος,η ρεπόρτερ του EΤ έμοιαζε να ενδιαφέρεται περισσότερο για την νεαρή Angelina,μαντεύοντας ίσως πως κάποια μέρα θα γίνει και εκείνη μια διασημότητα και ίσως εκείνη η συνέντευξη να ήταν ντοκουμέντο.
"Λιγάκι",απάντησε η Angelina όταν ρωτήθηκε αν έχει άγχος που ο πατέρας της είναι υποψήφιος σε μια τέτοια λαμπερή βραδιά.Ο Voight ωστόσο,δεν κέρδισε το δεύτερο αγαλματίδιο εκείνη τη νύχτα,είχε φύγει νικητής όμως την βραδιά του 1978 για το Coming Home.Από τότε δεν ξανακέρδισε,ήταν όμως ανάμεσα στους υποψήφιους το 2001 για το Ali.
Η κόρη του όμως,είχε ήδη ξεκινήσει την πορεία της προς τα Όσκαρ.13 χρόνια αργότερα θα κέρδιζε το Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου για το Girl,Interrupted.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...