Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

M.McCarthy-J.Hamm:Παραλίγο πρωταγωνιστικό ζευγάρι σε ταινία

Ο Paul Feig έκανε συζητήσεις για το "Dumb Jock" για αρκετό καιρό.Η κωμωδία,την οποία ο Feig έγραψε για την Melissa McCarthy και τον Jon Hamm,ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο το 2011,μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της ταινίας "Bridesmaids" στις κινηματογραφικές αίθουσες.


"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό το Project",είπε ο Feig κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στο Movieline τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς."Γράφω έχοντας τους στο μυαλό μου,και πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που πάντα ήθελα να γράψω,η οποία νομίζω θα είναι πολύ αστεία,αλλά πολύ πιο ρεαλιστική από τις κλισέ ρομαντικές κωμωδίες.Μακάρι να τους καταφέρω να το κάνουν".Δυστυχώς,όπως φάνηκε,δεν τα κατάφερε.
"Ναι,την έγραψα,άρεσε στο στούντιο,αλλά ο Jon και η Melissa δεν ήθελαν να το κάνουν",είπε ο Feig σε μια συνέντευξη στην Grantland την περασμένη εβδομάδα."Είναι από τα αγαπημένα μου.Ίσως να το ξαναδούμε.Λατρεύω τον αστείο Hamm".

Αν πράγματι ξεκινήσουν εκ νέου συζητήσεις για την ταινία,μάλλον δεν θα γυριστεί στο άμεσο μέλλον.Ο 62χρονος σκηνοθέτης έχει μερικά project σε εξέλιξη,συμπεριλαμβανομένων του σίκουελ για το "The Heat",μια γυναικεία ματιά στον James Bond και τις περιπέτειες μιας μητέρας με την κόρης της.Στα θετικά πάντως είναι πως ο Feig,μάλλον δεν έχει στα σχέδιά του σίκουελ για το "Bridesmaids".Η Kristen Wiig απέρριψε την ιδέα σε μια συνέντευξη στο Harper's Bazaar για το τεύχος Ιουλίου.
"Δεν ήταν δύσκολη απόφαση",είπε η Wiig."Γνωρίζαμε κατά την διάρκεια της πρώτης ταινίας,πως αυτό ήταν.Θα βγάζαμε πολλά χρήματα αν γυριζόταν δεύτερη,αλλά αυτό δεν είναι στόχος για την δημιουργική ζωή μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...