Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Αφιέρωμα:Σταρ με αδέρφια πιο εντυπωσιακά από τους ίδιους

Οι αγαπημένοι μας σταρ φροντίζουν να είναι πάντα εντυπωσιακοί και να κερδίζουν την προσοχή και τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και τις επιδόσεις στον τομέα τους.Ευτυχώς,τα καλά γονίδια δεν είναι μόνο δικό τους προνόμιο.Τα αδέρφια τους κληρονόμησαν και αυτά ομορφιά,λάμψη και ταλέντο,πολλές φορές περισσότερο από τις διασημότητες της οικογένειας.

Beyonce & Solange Knowles
Η Beyonce έχει δόξα και χρήματα,η αδερφή της Solange όμως,δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα.Αποτελεί την πιο πληθωρική εκδοχή του...ορίτζιναλ σε ομορφιά και μουσικό ταλέντο.

Mary-Kate,Ashley & Elizabeth Olsen
Η Mary-Kate και η Ashley βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας από παιδιά,η αδερφή τους Elizabeth όμως,μάλλον κλέβει την παράσταση.Έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές για το υποκριτικό της ταλέντο και είναι ομολογουμένως,κλάσεις γοητευτικότερη από τις δίδυμες αδερφές της.

James & Dave Franco
Το ξέρατε ότι ο James Franco είχε αδερφό;Ο Dave είναι επίσης ηθοποιός,και μάλλον μια πιο γλυκιά βερσιόν του αδερφού του.

Emma & Alex Watson
Η σταρ του Harry Potter,Emma Watson,όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γοητευτική,το ίδιο όμως και ο αδερφός της.Ο Alex Watson είναι μοντέλο και μάλιστα έχει συνεργαστεί και με την αδερφή του για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή καμπάνια του Οίκου Burberry το 2010.

Miley & Brandi Cyrus
Τον τελευταίο καιρό η Miley θέλει επίμονα να μας δείχνει την πανκ πλευρά του εαυτού της.Η αδερφή της Brandi,εν τω μεταξύ,έχει ομορφύνει επικίνδυνα.

Robert,Lizzy Pattison & Victoria Pattinson
Πολύς κόσμος αναρωτιέται ακόμη για ποιο λόγο ο Robert Pattinson θεωρείται ελκυστικός,οι αδερφές του όμως είναι πραγματικά χαριτωμένες.Η Lizzy,η οποία είναι τραγουδίστρια και συνθέτης,μάλλον ξεχωρίζει.

Blake & Eric Lively
Η Blake Lively είναι από τις πιο σέξι νέες ηθοποιούς,οπότε δύσκολο να φανταστεί κανείς πως έχει αδερφό ακόμη πιο σέξι.Κι όμως,ο Eric Lively υπάρχει. 

Michelle & Dedee Pfeiffer
Μάλλον κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξη της Dedee,πόσο μάλλον ότι είναι τόσο γοητευτική.Όπως και η αδερφή της,είναι ηθοποιός και έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Penélope & Mónica Cruz
Σε αυτή την περίπτωση,είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να διαλέξει κανείς ποια είναι η ομορφότερη.Η Monica είναι σίγουρα η πιο σέξι και πληθωρική,με λίγη διαφορά βέβαια,καθώς οι δυο αδερφές μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Adam & Michael Levine
Ο frontman των Maroon 5 αρέσει πολύ στις γυναίκες λόγω της εμφάνισής του.Και ο αδερφός του όμως,δεν πάει πίσω.

Kate & Oliver Hudson
Η Kate Hudson έχει στα γονίδιά της την λάμψη που την κάνει να ξεχωρίζει.Ο λιγότερο γνωστός αδερφός της,Oliver,είναι επίσης ηθοποιός και κούκλος.

Justin & Sebastian Theroux
Ο Justin Theroux είναι χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο,βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όμως,όταν άρχισε να βγαίνει με την Jennifer Aniston.Απ' ότι φαίνεται,ο αδερφός του,Sebastian,είναι νέος και ωραίος.Για ελεύθερος δεν γνωρίζουμε.

Gisele & Patricia Bundchen
Δύσκολο να πει κανείς πως μια γυναίκα είναι εντυπωσιακότερη από την Gisele.Η αδερφή της Patricia όμως,αποτελεί την πιο natural εκδοχή του μοντέλου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...