Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

A.Seyfried:Η ερωτική της ζωή & ο τολμηρός ρόλος της Linda Lovelace (trailer)

Η Amanda Seyfried δεν έχει καμία αναστολή όταν συζητά για την ερωτική της ζωή,ακόμη και στα περιοδικά.Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός πως σύντομα θα υποδυθεί την σταρ ερωτικών ταινιών Linda Lovelace στην επερχόμενη ταινία Lovelace.
Η ηθοποιός ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Elle για το τεύχος Αυγούστου,και μιλά ανοιχτά,χωρίς φόβο και με πάθος,για την προσωπική της ζωή,ενώ ομολογεί πως αν κάποιος θέλει να βγει μαζί της ραντεβού,πρέπει πρώτα να τον επιθυμήσει σεξουαλικά.
"Με όσους είχα σχέση υπήρξε αμέσως σεξουαλική έλξη",είπε η ξανθιά ηθοποιός σε μια συνέντευξη για ένα περιοδικό μόδας."Η σπίθα δεν μεγαλώνει,το αιδοίο σου δεν αποκτά την τάση να θέλει κάποιον απλώς επειδή είσαι κοντά του".
Προφανώς,η σταρ του Mama Mia!,η οποία έβγαινε με τον Dominic Cooper και είχε δεσμό με τον Desmond Harris,τον Josh Hartnett και τον Ryan Phillippe,ήθελε αμέσως να πέσει στην αγκαλιά τους.Η σχέση της με τον Dominic Cooper πάντως,φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει οριστικά,αφού η Amanda ομολογεί πως αισθάνεται ακόμη πολύ κοντά με τον πρώην της."Αγαπάμε ο ένας τον άλλον.Πάντα θα είναι στην ζωή μου ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι κοπέλες ή η μέλλουσα γυναίκα του.Ποτέ δεν θα είμαι με κάποιον που δεν μπορεί να διαχειριστεί μια φιλία μαζί μου".
Ακόμη όμως κι αν ο μελλοντικός της σύντροφος δεν έχει πρόβλημα με την σχέση που διατηρεί με τον πρώην της,υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην εγκρίνει τον επόμενο ρόλο της στην ταινία Lovelace.
Η ηθοποιός ομολογεί πως ξεπέρασε τα όριά της με αυτόν τον ρόλο."Διάβασα το σενάριο και σκέφτηκα πως αυτό είναι το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα στο Hollywood αυτή τη στιγμή.Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πως μπορεί να καταστρέψει την καριέρα σου.Ταυτόχρονα όμως,σκέφτηκα πως αυτή είναι η ευκαιρία μου να αποδείξω στην βιομηχανία,να αναγνωριστώ".
Η ταινία Lovelace βγαίνει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου,ενώ το Elle με την συνέντευξη της ηθοποιού θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Lovelace:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...