Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Περιοδικό Forbes:O.Winfrey,Lady Gaga,Beyoncé οι πιο ισχυρές διασημότητες

Σε περίπτωση που είχατε ακόμη αμφιβολίες για το ότι η Oprah Winfrey είναι κυρίαρχος των πάντων - ή τουλάχιστον του ψυχαγωγικού τομέα - το Forbes το επιβεβαιώνει.
Το αξιόπιστο περιοδικό δημοσίευσε την λίστα με τις 100 πιο ισχυρές διασημότητες και η βασίλισσα των Media ήταν στην κορυφή.

Η 59χρονη βετεράνος της τηλεόρασης πήρε άνετα την πρωτιά,καθώς κέρδισε 77 εκατομμύρια δολάρια την χρονιά που μας πέρασε.Πέρυσι κατέλαβε την 2η θέση στην λίστα,ενώ η Jennifer Lopez,η πρωταθλήτρια της περασμένης φοράς,βρέθηκε απότομα στην 12η θέση.
Δεύτερη στην φετινή λίστα είναι η Lady Gaga και ακολουθούν ο Steven Spielberg,η Beyoncé και η Madonna,που συμπληρώνουν την κορυφαία πεντάδα.

Και παρόλο που η show woman έβαλε στους τραπεζικούς της λογαριασμούς 77 εκατομμύρια δολάρια,αυτή που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα είναι η Madonna,καθώς με την περιοδεία της,MDNA,κέρδισε το 125 εκατομμύρια δολάρια.
Οι χρηματικές απολαβές ωστόσο,δεν είναι το μόνο κριτήριο του Forbes για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την λίστα,αλλά λαμβάνονται υπόψιν "τα χρήματα και η φήμη,που περιλαμβάνουν τις απολαβές των τελευταίων 12 μηνών,καθώς και το πόσο συχνά η διασημότητα αναφέρεται στον Τύπο ή την τηλεόραση".
Την δεκάδα συμπληρώνουν η Taylor Swift,ο Jon Bon Jovi και ο Justin Bieber.O Roger Federer βρίσκεται στην 8η θέση με 71 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό,ενώ την 10η θέση κατέχει η Ellen DeGeneres.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...