Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

A.Milano:Η σέξι φωτογράφιση για το εξώφυλλο του Maxim

Από ό,τι φαίνεται,η Alyssa δεν έχει χάσει το σεξαπίλ της,αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός.
Η 40χρονη ηθοποιός φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Maxim φορώντας ένα καυτό σορτσάκι κι ένα ανοιχτό πουκάμισο,μέσα από το οποίο δεν φοράει τίποτα.Η προηγούμενη φορά που φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ήταν το 1998 και όπως φαίνεται,το μόνο που άλλαξε είναι πως έγινε μητέρα.
Στο τεύχος Ιουλίου,η σταρ μιλάει για το πως είναι να μεγαλώνεις μέσα σε μια τόσο δύσκολη βιομηχανία."Πέρασα την εφηβεία  όπως όλοι.Η μόνη ντροπιαστική στιγμή ήταν όταν η σειρά δανειζόταν καταστάσεις που περνούσα κι εγώ,όπως το πρώτο σουτιέν της Σαμάνθα.",θυμάται.
Η Alyssa αναγνωρίζει πως είναι μια από τις πιο τυχερές ηθοποιούς που μπήκαν νωρίς στον χώρο του θεάματος."Ήταν μια εποχή που τα παιδιά-ηθοποιοί της τηλεόρασης δεν εργάζονταν όταν οι σειρές τελείωναν.Έχω μια υπέροχη οικογένεια και βλέπω πολλά παιδιά που παλεύουν σε αυτή τη βιομηχανία,και νομίζω πως θα το πάλευαν ό,τι κι αν έκαναν".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...