Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

K.Stewart:Ξαναχώρισε με τον R.Pattinson & είναι απαρηγόρητη

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood χώρισε τα τσανάκια του...προς το παρόν τουλάχιστον.Σύμφωνα με πληροφορίες,οι σταρ του Twilight χώρισαν το περασμένο Σάββατο,μετά από παραπάνω από τρία χρόνια σχέσης.
Άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι πιστεύουν πως πρόκειται για κάτι προσωρινό,ωστόσο η Kristen είναι πολύ πληγωμένη.Άλλες πηγές λένε πως θα συνεχίσουν να μένουν μαζί στο σπίτι της ηθοποιού για χάρη των σκυλιών τους,και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα,διαφορετικά ο Robert θα είχε ήδη μετακομίσει.


Αφού απέδειξαν πως μπορούσαν να ξεπεράσουν τα πιο δύσκολα,μετά την απιστία της Kristen με τον σκηνοθέτη της ταινίας Snow White and the Huntsman,Rupert Sanders,το ζευγάρι έδειχνε να είναι καλύτερα από ποτέ και δεν δίσταζε να κοινοποιεί προσωπικές του στιγμές.
Πληροφορίες έλεγαν,πως η σταρ θα διοργάνωνε ένα πάρτι έκπληξη για τα 27α γενέθλια του αγαπημένου της,μάλλον όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο,καθώς ο Robert Pattinson τα ακύρωσε.Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε στις 8 Μαΐου και η πρόσφατη εξέλιξη απογοήτευσε τους φανατικούς θαυμαστές τους,οι οποίοι επιμένουν ωστόσο,πως σύντομα θα τα ξαναβρούν και θα είναι πάλι μαζί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...