Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Planet Hollywood:Οι ωραιότερες νύφες της μικρής και της μεγάλης οθόνης

Δεν υπάρχουν πιο λαμπερές νύφες από αυτές του Χόλιγουντ.Όσο λαμπερές είναι όμως στην πραγματική ζωή,άλλο τόσο είναι και στις κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές επιτυχίες.

Kate Hudson
To 2009 στην ταινία "Bride Wars",η Liv (Κate Hudson) παντρεύεται τον Daniel Williams (Steve Howev) φορώντας ένα υπέροχο νυφικό της Vera Wang."Δεν αλλάζεις την Vera για να σου ταιριάζει,αλλάζεις τον εαυτό σου για να ταιριάζει στην Vera",είχε πει ο χαρακτήρας της Hudson στην ταινία.

Julia Roberts
Η Shelby Eatenton (Julia Roberts) αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον Jackson Latcherie (Dylan McDermott) στην δραματική κωμωδία του 1989 με τίτλο "Steel Magnolias".

Katherine Heigl
Η Δρ. Izzie Stevens φόρεσε ένα νυφικό Kenneth Pool,όταν παντρεύτηκε τον Δρ. Alex Karev (Justin Chambers) στο Grey's Anatomy το 2009.Ήταν το ίδιο νυφικό που είχε δοκιμάσει και η Δρ. Meredith Grey (Ellen Pompeo) για τον γάμο της με τον Derek Shepherd (Patrick Dempsey).

Sarah Jessica Parker
Στο Sex and the City του 2008,με την βοήθεια των φιλενάδων της,Miranda Hobbes (Cynthia Nixon),Charlotte York (Kristin Davis) και Samantha Jones (Kim Cattrall),η Carrie Bradshaw της Sarah Jessica Parker ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Mr. Big φορώντας ένα υπέροχο νυφικό της Vivienne Westwood.Δεν τα κατάφερε τότε,έγινε όμως...κυρία στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Kristen Stewart
Ο ντόρος που είχε γίνε με το νυφικό Carolina Herrera που φόρεσε η Bella του Twilight είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο."Αποτελεί πάντα μια τεράστια απόλαυση να σχεδιάζω νυφικά φορέματα,αλλά αυτό ήταν ιδιαιτέρως ξεχωριστό",είχε δηλώσει τότε η Herrera.

Jennifer Aniston
H Jenny Grogan (Jennifer Aniston) παντρεύτηκε τον John Grogan (Owen Wilson) το 2008 στο Marley & Me φορώντας ένα Carolina Boulton Couture.

Courteney Cox
Ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους γάμους της μικρής οθόνης ήταν αυτός της Monica Geller με τον Chandler Bing.Σχεδιασμένο από το House of Bianchi,το νυφικό που φόρεσε η Cox ως Monica το 2001,ήταν το λιγότερο που πρόσεξαν τα εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς που περίμεναν πώς και πώς αυτή τη στιγμή.

Lisa Kudrow
Άλλο ένα Φιλαράκι φόρεσε νυφικό στα δέκα χρόνια των Friends.Το 2004,η Phoebe Buffay της Kudrow παντρεύτηκε τον Mike Hannigan (Paul Rudd).

Kirsten Dunst
Στο φιλμ Melancholia του 2011,η Justine παντρεύτηκε τον Michael,ενώ η φωτογραφία με το νυφικό από την ταινία έχει γίνει πια από τις πιο χαρακτηριστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...