Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Planet Hollywood:Οι συντομότεροι γάμοι των σταρ (Part 2)

Γι' αυτούς ο γάμος είναι ότι για τους κοινούς θνητούς μια βόλτα στα μαγαζιά και το διαζύγιο ότι μια απόφαση για το τί θα φάμε το μεσημέρι.Αυτό όμως είναι το Χόλιγουντ.Γρήγορο,φασαριόζικο και λαμπερό.

Drew Barrymore & Tom Green - 5 μήνες
Το πρώην παιδί θαύμα του κινηματογράφου και ο κωμικός του MTV,γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2000,όταν η Barrymore κάλεσε τον Green να κάνει μια cameo εμφάνιση στο σίκουελ της ταινίας "Οι άγγελοι του Τσάρλι",στην οποία πρωταγωνιστούσε αλλά εκτελούσε και χρέη παραγωγού.Το ζευγάρι αστειεύτηκε επανειλημμένα με τα Μίντια για τον επικείμενο γάμο του,με αποκορύφωμα μια εμφάνιση στο Saturday Night Live το Νοέμβριο του 2000,κατά την οποία ο Green άφησε αιχμές ότι μπορεί να παντρεύονταν στο show.Ο κανονικός γάμος έγινε στις 7 Ιουλίου του 2001,ενώ η αίτηση διαζυγίου στις 17 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Eddie Murphy & Tracey Edmonds - 2 εβδομάδες
 Ο σταρ του Tower Heist άρχισε να βγαίνει με την παραγωγό το φθινόπωρο του 2006.Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2007,ενώ η τελετή έγινε την Πρωτοχρονιά του 2008 στα νησιά Μπόρα Μπόρα.Δυο εβδομάδες αργότερα όμως,το ζευγάρι ανακοίνωσε πως δεν θα νομιμοποιήσει την ιερή του ένωση στις Ηνωμένες Πολιτείες κι ότι αποφάσισαν να μείνουν φίλοι.

Helen Hunt & Hank Azaria - 11 μήνες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έβγαινε με τον Azaria,ο οποίος είναι μια από τις γνωστότερες φωνές των Simpsons,για πέντε χρόνια πριν τελικά παντρευτούν τον Ιούλιο του 1999.Μετά από 11 μήνες,το ζευγάρι χώρισε και τον Δεκέμβριο του 2000,η Hunt κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Carmen Electra & Dennis Rodman - 6 ημέρες
Μετά από 8 μήνες σχέσης,ο παίκτης του NBA και η πρωταγωνίστρια του Baywatch,ένωσαν τις ζωές τους στις 14 Νοεμβρίου του 1998.Έξι ημέρες μετά,ο Rodman κατέθεσε αίτηση ακύρωσης του γάμου,υποστηρίζοντας πως ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια,κάτι που πήρε πίσω λίγο αργότερα.Έξι μήνες μετά,η Electra κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.


Bradley Cooper & Jennifer Esposito - 4 μήνες
Για τον συγκεκριμένο γάμο,δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από μια δήλωση που είχε κάνει ο πρωταγωνιστής του Hangover όταν ρωτήθηκε."Ήταν απλά κάτι που συνέβη".

Lisa Marie Presley & Nicolas Cage - 3 μήνες
Η κόρη του Elvis Presley φημίζεται για τους σύντομους γάμους της,καθώς πριν τον Cage,είχε παντρευτεί τον Michael Jackson και χώρισαν 9 μήνες μετά.Με τον Cage ένωσαν τα τσανάκια τους το 2002 κι όσο κι αν ο ίδιος δεν έχανε ευκαιρία να μιλά σε συνεντεύξεις του για το πόσο θαυμάζει τον Elvis,αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κάνει αίτηση διαζυγίου 108 ημέρες μετά τον γρήγορο και πολύκροτο γάμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...