Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Master Chef: Τί θα δούμε απόψε στον μεγάλο τελικό!

 Γνωρίζουμε όλοι πως νικητής του Master Chef αναδείχτηκε ο 26χρονος Άκης Πετρετζίκης από τη Θεσσαλονίκη.Σε ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ εξελίχθηκε ο τελικός όπως δήλωσαν και οι δυο φιναλίστ,καθώς η νίκη κρίθηκε στον πόντο.64 βαθμοί για τον Άκη και 63 για τον Μιχάλη ήταν το τελικό αποτέλεσμα των τριών δοκιμασιών από τις οποίες κλήθηκαν να περάσουν.


Πρώτη δοκιμασία: Το γνωστό πλέον τεστ γευσιγνωσίας έδωσε τη νίκη στον Άκη,μιας και ήταν αυτός που βρήκε τα περισσότερα υλικά από την σούπα φασολιών που τους ζητήθηκε να δοκιμάσουν.
Δεύτερη δοκιμασία: Οι δυο παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν σωστά μοσχαρίσιο κρέας.Σε αυτή τη δοκιμασία,έπαιξε κύριο ρόλο και το στήσιμο του πιάτου,κι έτσι ο συνδυασμός και των δυο,έδωσε τη νίκη στον Μιχάλη κορυφώνοντας την αγωνία για την ανάδειξη του νικητή.
Τρίτη δοκιμασία: Η τελευταία και πιο γλυκιά δοκιμασία,αφού ο Άκης και ο Μιχάλης έπρεπε να φτιάξουν μους σοκολάτα για επιδόρπιο με σκοπό να καταπλήξουν τους τρεις κριτές.Ο Μιχάλης δεν στάθηκε όμως τυχερός,με αποτέλεσμα ο Άκης να αναδειχθεί ο πρώτος Έλληνας Master Chef.


Το κλίμα θα είναι ιδιαιτέρως γιορτινό στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής,ενώ η αυλαία θα πέσει με μεγάλη συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση.

* Οι φωτογραφίες είναι από το Τ-Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...