Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

5 Λόγοι που μου αρέσει το "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο

1. Θυμάστε τα περίφημα Talk Shows που ήταν κάποτε πολύ της τηλεοπτικής μόδας;Ε,ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή κατάφερε να επαναφέρει το πολυαγαπημένο είδος,προσφέροντας γρήγορες κι ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με πολυσυζητημένα πρόσωπα που έχουν ακόμα κάτι να πουν ακόμα κι αν δεν έχουν.Ας μην ξεχνάμε βέβαια,πως όλοι έχουν κάνει ένα πέρασμα τουλάχιστον από κάποιο περιοδικό του γνωστού εκδότη,συνεπώς αδύνατον να του αρνηθούν.

2. Το προφίλ του Πέτρου Κωστόπουλου είναι το εξής: "Δεν είχα και τρελή ανάγκη για εκπομπή,αλλά έκατσε και θα το κάνω καλά",είναι αυτό που κάνει το talk show του να 'βγαίνει' αβίαστα και τους καλεσμένους του να είναι ειλικρινείς αφήνοντας τον εαυτό τους στα χέρια και το ομολογουμένως πετυχημένα καυστικό χιούμορ του παρουσιαστή.Άλλωστε,η τηλεοπτική ιστορία έχει αποδείξει πως όταν δεν παίρνεις το χαζοκούτι και πολύ στα σοβαρά,σε παίρνει αυτό.

3. Το πλατό και η όλη ατμόσφαιρα είναι με τέτοιο τρόπο στημένα που σου θυμίζουν εκπομπές του εξωτερικού,όπως αυτή της Ellen.Καταλαβαίνεις λοιπόν,από την πρώτη στιγμή πως δεν είναι μια απ' τα ίδια.Σε τραβάει...

4. Βασικό στοιχείο είναι η μουσική του συγκροτήματος 48 ώρες,που υποδέχεται κάθε φορά τον παρουσιαστή και τους καλεσμένους του.Αισθάνεσαι τόσο χαλαρά βλέποντας την παρεϊστικη ατμόσφαιρα που κάθεσαι και απλά απολαμβάνεις κομματάρες με χιούμορ.

5. Το κοινό.Talk Show χωρίς κοινό δεν γίνεται με τίποτα και όταν οι καλεσμένοι είναι στα κέφια τους;Σε 'ανεβάζουν' και σένα.Δεν είναι τυχαίο που την επόμενη μέρα η αναπαραγωγή των συνεντεύξεων στα απέναντι κανάλια χτυπάει κόκκινο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...