Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Sleepy Hollow:10 teasers για την τηλεοπτική αποκάλυψη της χρονιάς που ολοκληρώνει τον 1ο κύκλο της απόψε με ένα συναρπαστικό διπλό επεισόδιο (Video)

Το λατρεμένο Sleepy Hollow θα επιστρέψει για μια ακόμη φορά απόψε στις οθόνες μας γι' αυτή τη σεζόν,με ένα διπλό φινάλε που θα μας συναρπάσει όλους.
Επί εβδομάδες οι φαν της σειράς - που πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν από το 3ο μόλις επεισόδιο - ανέλυαν θεωρίες και προσπαθούσαν να μαντέψουν πώς θα μας αποχαιρετήσουν ο Ichabod Crane και η παρέα του.Όπως είναι φυσικό,η σειρά που μαγνητίζει κάθε φορά εκατομμύρια τηλεθεατές,κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι της και δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει.

Ας κάνουμε,όμως,μερικές αποκαλύψεις για το τί πρόκειται να δούμε στο διπλό επεισόδιο του φινάλε.


- Ο δαίμονας Moloch είναι η μόνιμη απειλή των πρωταγωνιστών μας,το team των δαιμόνων όμως γενικά,έχει περάσει σε άλλη επίπεδο.Θυμηθείτε μόνο πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και οι ψυχές είναι πολύ πιο πολύπλοκες από ό,τι δείχνουν.Ίσως τους λείπουν περισσότερα από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε...

- Μας έλειψε ο Andy Brooks τελευταία,αλλά επιστρέψει δριμύτερος και διπλός.Και τις δυο φορές μας υπενθυμίζει πράγματα για την προφητεία του Moloch.- Ο αγαπημένος μας Ichabod Crane - που τον υποδύεται ο εξαιρετικός Tom Mison - παίρνει την Katrina από ένα καθαρτήριο,ενώ θα δούμε μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει για την αγαπημένη του.Σημείωση:Πολύυυ μακριά.Και πάλι η Abbie είναι αυτή που θα τον "μαζέψει".


- Οι αδερφές Mills πρόκειται να μας συγκινήσουν όσο ποτέ άλλοτε,οπότε καλού κακού εφοδιαστείτε με τόνους χαρτομάντιλα.

- Ξέρετε τους μύθους-θρύλους-κατάρες-δεισιδαιμονίες που ακολουθούν τον αριθμό 13.Στο φινάλε του Sleepy Hollow θα δείτε γιατί είναι ο πιο άτυχος αριθμός για τις αδερφές Mills.

- Οι φαν θα ξαναζήσουν πολλές αγαπημένες τους σκηνές,με λίγο διαφορετικό τρόπο όμως.

- Ο μεγαλύτερος εχθρός του Crane είναι μέχρι στιγμής η τεχνολογία.Ωστόσο,οι άνθρωποι που επαναλαμβάνουν την ιστορία,αποκτούν την αντιπάθειά του.Εν τω μεταξύ,η Abbie υιοθετεί παραδόξως μια...τηλεφωνική συνήθεια του Crane.- Το όνομα του αγίου είναι σημάδι για την ταυτότητα του Ακέφαλου Καβαλάρη.- Δυο μπαίνουν,δυο βγαίνουν.Μαντέψτε!- Ο θάνατος του George Washington όχι μόνο συνδέεται με περισσότερα στοιχεία για την επερχόμενη αποκάλυψη,αλλά και με τα σχέδια του Moloch.Οι παρακλήσεις γι' αυτό γίνονται επί 50 χρόνια.


Το Fox απόψε θα μας...σερβίρει το "The indispensable Man" και το "Bad Blood" back to back,και η τηλεοπτική νύχτα προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Δείτε το promo video για το φινάλε:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...