Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

J.Ham-E.Poehler:Ετοιμάζουν μυστικό πάρτι για τους "χαμένους" των φετινών Emmy.Ευπρόσδεκτοι οι νικητές με...φιλανθρωπικούς όρους!

Ο Jon Hamm και η Amy Poehler μπορεί να μην πάνε σπίτι τους παρέα με ένα Emmy την Κυριακή,έχουν όμως πάρα πολλούς λόγους για να το γιορτάσουν.Μάλιστα,αποφάσισαν να οργανώσουν μαζί ένα πάρτι για τους "χαμένους" της λαμπερής βραδιάς.
Kristen Wiig
"Σκεφτήκαμε πως οι νικητές γιορτάζουν αρκετά,οπότε είναι καιρός να γιορτάσουν και οι χαμένοι",είπε ο Hamm στο Mad Mad πάρτι του Vanity Fair και της Maybelline στο Chateau Marmont."Η Poehler κι εγώ είμαστε φίλοι πολύ καιρό και κάθε χρόνο όταν χάνουμε ένα Emmy,κλείνουμε το μάτι και αποκαλούμε ο ένας τον άλλον "loser" ως το τέλος της βραδιάς."
Η ιδέα τους ήρθε μάλλον,όταν η Kristen Wiig,με την οποία ο Hamm συνεργάστηκε στο Bridesmaids,οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στα περσινά Emmy,στο ξενοδοχείο της.
Ο Jon Hamm με την σύντροφό του
Jennifer Westfeldt
"Το ονομάσαμε Losers Lounge,επειδή κανένας από αυτούς που είναι εκεί δεν κέρδισε και κόλλησε κάπως",είπε ο Hamm."Σκεφτόμασταν,ήταν πραγματικά ωραίο πάρτι.Πρέπει να το ξανακάνουμε,αλλά μεγαλύτερο και καλύτερο,και να καλέσουμε τους φίλους μας που επίσης δεν θα κερδίσουν και να το διασκεδάσουμε".
Και οι νικητές όμως,είναι ευπρόσδεκτοι."Πρέπει να δείξεις το Emmy σου στην είσοδο και να δωρίσεις $1,000 δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό",είπε η ηθοποιός/σκηνοθέτης και επί χρόνια σύντροφος του Hamm,Jennifer Westfeldt,ενώ πρόσθεσε,"Μπορεί να κάνουμε πολλά για την ανθρωπότητα το βράδυ της Κυριακής."
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...