Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

B.Affleck:Eίναι ο νέος Μπάτμαν! Αντιδράσεις από τους φαν του σούπερ ήρωα

Ποιος να περίμενε πως θα γινόταν τέτοια συζήτηση γύρω από το όνομα του Ben Affleck για έναν σούπερ ήρωα!

Η Warner Bros. ήδη αποκάλυψε πως ο...Μπάτμαν θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Σούπερμαν στην επερχόμενη ταινία μετά το Man of Steel του Zack Snyder.Ζητείτο ηθοποιός λοιπόν,για να υποδυθεί τον άνθρωπο νυχτερίδα,με βασικές προϋποθέσεις να του πηγαίνουν τα κοστούμια,αλλά και η μαύρη μάσκα-κουκούλα.

Το στούντιο σκέφτηκε προφανώς,πως ο Ben Affleck είναι στις μεγάλες δόξες του μετά το Argo.Το κοινό όμως δεν είχε την ίδια άποψη.Το hashtag #BetterBatmanThanBenAffleck (Καλύτερος Μπάτμαν από τον Ben Affleck) προκάλεσε πανικό στο Twitter τη νύχτα της αποκάλυψης για την συμμετοχή του ηθοποιού,πράγμα που δεν αποκλείεται να προκάλεσε και πανικό σε όποιον διάλεξε τον ταλαντούχο κατά τ' άλλα ηθοποιό για τον ρόλο.Μέχρι και υπογραφές μαζεύτηκαν για να στηρίξουν τον ισχυρισμό πως δεν κάνει για Μπάτμαν.

Ο σταρ όμως,έχει ήδη υπογράψει όπως αποκαλύπτει άνθρωπος της παραγωγής,και όλα οδεύουν μια χαρά για την πραγματοποίηση αυτής της συνεργασίας.Η Warner Bros. σαφώς όμως,έχει θορυβηθεί από τις αντιδράσεις του κοινού και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον Affleck ως την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αντιδράσεις τέτοιου τύπου βέβαια,είναι συχνό φαινόμενο στο Χόλιγουντ.Άλλοι επιμένουν αρνητικά μέχρι το τέλος και άλλοι προσαρμόζονται στα υπογεγραμμένα συμβόλαια των μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο.Πολλοί φαν ωστόσο,έχουν ταχθεί κατά της επιλογής του Affleck,όχι επειδή τον θεωρούν ακατάλληλο,αλλά επειδή έχει ήδη υποδυθεί έναν σούπερ ήρωα στο παρελθόν,τον Daredevil.


Τα social media πάντως,δεν καθορίζουν την αποδοχή που θα έχει μια ταινία ούτε φυσικά τα χρήματα που θα συγκεντρώσει στο box office.Η συγκεκριμένη παραγωγή είναι πολύ φιλόδοξη και ο χρόνος θα δείξει αν ο Ben Affleck θα είναι ένας άξιος Μπάτμαν.
Ο ηθοποιός δεν έχει πάρει θέση για το θέμα,πρόκειται να το συζητήσει όμως,σε συνεντεύξεις του σε κάποια επιλεγμένα περιοδικά που θα προωθήσουν την ταινία.Αυτό το διάστημα (4 Οκτωβρίου) βγαίνει ατυχώς στις αίθουσες η ταινία του,Runner Runner,καθώς αναμένεται να μην έχει την προσοχή που της αξίζει,αφού οι ερωτήσεις όλων θα αφορούν τον Μπάτμαν.
Αυτό θα πει bad timing!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...