Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

D.Beckham:Υπέγραψε για παιδική τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τα σπορ (Video)

Ο David Beckham αλλάζει πόστο,δεν θα βγει όμως από τα νερά του,καθώς υπέγραψε για ένα νέο παιδικό τηλεοπτικό σόου με αθλητική θεματολογία.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου τον Μάιο,και όπως φαίνεται,τώρα αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο σε μια σειρά τηλεοπτικών μαθημάτων,τα οποία θα ενθαρρύνουν τους μικρούς Βρετανούς να ξεκινήσουν κάποιο άθλημα.


Ο οικοδεσπότης του Game Changers στο Sky Sports,θα είναι ο Darren Campbell,πρώην sprinter,ενώ συνεργάτης της εκπομπής θα είναι η Jessica Ennis,χρυσή Ολυμπιονίκης,και φυσικά,o David Beckham,ο οποίος θα εμφανίζεται σε μικρές δόσεις.
Όπως δήλωσε ο Beckham στην Βρετανική The Sun,"Είναι μια φιλοδοξία μου να εμπνεύσω περισσότερα νέα παιδιά να πάρουν μέρος σε αθλήματα.Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι ένας από τους σπουδαίους αθλητές που θα συνεισφέρουν στο Game Changers και θα συνεργαστώ με το Sky,που έχει το πάθος για να το πετύχει."
Κι επειδή ο David Beckham,εκτός από επιτυχημένο ποδοσφαιριστή,αποτελεί και πρόσωπο-πόλο έλξης για το κοινό,γύρισε ένα διαφημιστικό για το κανάλι,με το οποίο πρόκειται να συνεργαστεί.Ναι,είναι σέξι όπως πάντα.

Δείτε το διαφημιστικό:Η εκπομπή,που θα γυρίζεται με κοινό ζωντανά σε στούντιο,ξεκινά στις 17 Αυγούστου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο πρωί στην Βρετανία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...