Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

G.Paltrow:Το μάθημα ζωής από τον Jay-Z,οι πλαστικές και η ένοχη απόλαυσή της

Η Gwyneth Paltrow είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της,έχει όμως κι εκείνη τις ανασφάλειές της.Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper's Bazaar,η 40χρονη σταρ εξήγησε πώς ο σύζυγός της Beyoncé,Jay-Z,την βοήθησε να μην ενδιαφέρεται για το τί λένε οι άλλοι.
"Δεν φοβάμαι πια τόσο πολύ όσο παλιά,γιατί έμαθα πολλά για το πώς να μην νοιάζομαι πραγματικά για το τι πιστεύουν οι ξένοι για μένα",λέει."Είναι πολύ απελευθερωτικό.Πολύ ενδυναμωτικό και έμαθα πολλά από τον Jay-Z,καθώς η προσέγγισή του για την ζωή είναι πολύ εσωτερική.Είναι ένα πολύ καλό μάθημα για να μάθει κανείς".
Τι άλλο όμως είναι καλό μάθημα;Πώς να δείχνει και να αισθάνεσαι στα καλύτερά σου."Μάλλον έχω δοκιμάσει τα πάντα",εξηγεί η ηθοποιός."Θα φοβόμουν πολύ να δοκιμάσω το νυστέρι,αλλά ξέρεις,έλα να τα πούμε όταν είμαι 50".
"Θα δοκιμάσω τα πάντα",λέει."Μόνο που δεν θα κάνω Botox ξανά,γιατί έμοιαζα σαν τρελή".
Και ενώ έχει βγάλει πια από την ζωή της τις επίπονες ενέσεις,υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορεί να αποχωριστεί εντελώς.Όταν ρωτήθηκε για την "ένοχη απόλαυσή" της,η guru της υγείας ομολόγησε πως καπνίζει μια φορά την εβδομάδα,τα Σαββατόβραδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...