Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

M.Obama:Η πρώτη κυρία για 2η φορά στο εξώφυλλο της Vogue

Η Vogue τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί στην Michelle Obama.Η πρώτη κυρία,κομψότατη όπως πάντα και καλογυμνασμένη,με ένα υπέροχο μπλε φόρεμα του Reed Krakoff,πόζαρε για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου.
Πρόκειται για το δεύτερο εξώφυλλο της Michelle Obama στη Vogue,καθώς η αρχή έγινε το 2009.Σε αυτό το τεύχος,μας δείχνει την νέα της κουπ,την οποία υιοθέτησε τον Ιανουάριο για τα 49α γενέθλιά της.Η Michelle αναφέρεται στον σύζυγό της και Πρόεδρο Barack Obama,και στο πώς κρατά τις ισορροπίες μεταξύ των επίσημων καθηκόντων του στον Λευκό Οίκο και την προσωπική τους ζωή με τις δυο κόρες τους,την 14χρονη Malia και την 11χρονη Sasha.
"Η δουλειά μας είναι,πρωτίστως,να είμαστε σίγουροι πως η οικογένειά μας είναι άρτια",είπε ο Obama τον Ιανουάριο."Ξέρετε,έχουμε μικρά παιδιά.Μεγαλώνουν κάθε μέρα.Νομίζω όμως,πως είμαστε και οι δυο αρκετά ειλικρινείς όταν είπαμε πως η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η ακεραιότητα της οικογένειας".
"Τα άγχη και η πίεση αυτής της δουλειάς είναι τόσο αληθινά που όταν βρεις ένα λεπτό,θέλεις να δώσεις αυτήν την ενέργεια στα παιδιά σου".
Ο Obama αστειεύεται κιόλας,πως για να κρατηθείς σε εγρήγορση με τα κορίτσια που μπαίνουν στην εφηβεία,η Αμερική μπορεί να τις δει και σε μέρη που δεν περιμένει,όπως σε κλαμπ.
Το νέο τεύχος της Vogue θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...