Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Lady Gaga:Ακύρωσε 4 show εξαιτίας τραυματισμού.Το μήνυμα στους θαυμαστές της

H κορυφαία τραγουδίστρια αποκάλυψε την Τρίτη μέσω του Twitter πως εξαιτίας της υμενίτιδας,μιας φλεγμονής των αρθρώσεων που την ταλαιπωρεί,είναι αδύνατο να περπατήσει και είναι αναγκασμένη να ακυρώσει τα επόμενα προγραμματισμένα show της.
"Προσπάθησα να κρύψω έναν τραυματισμό σε show και τον πόνο που είχα για αρκετό καιρό,τον προηγούμενο μήνα όμως χειροτέρεψε",τουίταρε η Gaga."Προσευχόμουν πως θα θεραπευτεί",συνέχισε."Το έκρυψα από τους συνεργάτες μου,δεν ήθελα να απογοητεύσω τους φαν.Όμως μετά την χθεσινή συναυλία δεν μπορούσα να περπατήσω και ακόμη δεν μπορώ".
Οι προγραμματισμένες συναυλίες για την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Σικάγο ακυρώθηκαν,όπως και τα show του Σαββάτου στο Detroit και της Κυριακής στο Hamilton,Ontario και Καναδά.Oι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα.
"Οι φαν στο Σικάγο,Detroit και Hamilton,ελπίζω να μπορούν να με συγχωρήσουν,καθώς είναι σχεδόν αδύνατον για μένα να συγχωρήσω τον εαυτό μου.Είμαι καταρρακωμένη!",έγραψε πάλι στο twitter,ενώ πρόσθεσε πως θα θεραπευτεί όσο πιο σύντομα γίνεται."Το μισώ αυτό τόσο πολύ.Σας αγαπώ και συγνώμη".
Περαστικά της!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...