Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Beyoncé:Η συνέντευξη στην O.Winfrey.Τα 26 κιλά της εγκυμοσύνης,η επιστροφή στη σκηνή & ο Jay-Z (Video)

Όπως πολλές γυναίκες,η Beyoncé δεν επανήλθε αμέσως στα κιλά που είχε πριν μείνει έγκυος στην κόρη της Blue Ivy.Σε μια νέα συνέντευξη με την Oprah Winfrey,η 31χρονη σούπερσταρ είπε πως έβαλε 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της."Έκανα ένα show τρεις μήνες μετά την γέννα,πράγμα τρελό",είπε γελώντας."Προφανώς δεν είχα ξαναγεννήσει και δεν ήξερα ότι θα βάλω σχεδόν 26 κιλά".Αυτό που ήθελε να τσεκάρει όμως η τραγουδίστρια,ήταν αν είχε τον ίδιο ενθουσιασμό για τις ζωντανές εμφανίσεις.Ευτυχώς για όλους μας,επέστρεψε δριμύτερη.
"Αισθάνομαι πολύ τυχερή που κάνω αυτό το επάγγελμα.Αγαπώ την δουλειά μου",δήλωσε."Αγαπώ το τραγούδι.Αγαπώ τον τρόπο που με κάνει να νιώθω".
Άλλη μια μεγάλη αγάπη της σταρ,είναι φυσικά ο σύζυγός της,Jay-Z."Δεν θα ήμουν η γυναίκα που είμαι αν δεν γύριζα σπίτι σε αυτόν τον άντρα",είπε η σταρ, προσθέτοντας πως η σχέση τους βάζει θεμέλια στη ζωή της.
Η συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Oprah's Next Chapter θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στο OWN.Αναμείνατε για νέες αποκαλύψεις.

Δείτε το trailer της εκπομπής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...