Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

M.Damon:Έδεσε τον J.Kimmel & πήρε την θέση του.Το σαμποτάζ του B.Afleck,ο σέξι χορός της N.Kidman,η D.Moore & άλλοι διάσημοι συνεργοί (Video)

Ο Matt Damon νευρίασε και αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω.Αμέτρητες φορές ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel ανακοίνωσε στο κοινό και τους τηλεθεατές του ότι τελείωσε ο χρόνος της εκπομπής και ο ηθοποιός δεν προλαβαίνει να βγει.Το βράδυ της Τετάρτης όμως,ο τροχός γύρισε.Ο σταρ έδεσε και φίμωσε τον Kimmel,ενώ στη συνέχεια πήρε τη θέση του στο πλατό.Οι Ben Affleck,Jennifer Lopez,Nicole Kidman,Demi Moore,Amy Adams,Sally Field,Robert De Niro,Don Cheadle,John Krasinski και Oprah Winfrey,έπαιξαν όλοι από ένα ρόλο.Ο Andy Garcia συντρόφευσε την εκδίκηση του Damon,ενώ η Sheryl Crow ανέλαβε το μουσικό κομμάτι.
"Για αρχή",είπε ο Damon στο εκστασιασμένο κοινό,"αφήστε με να σας κάνω μια ερώτηση παιδιά.Σαν κοινό,είναι περίεργο να βλέπεις έναν άνθρωπο με πραγματικό ταλέντο να παρουσιάζει αυτό το show;".Ομολογώντας πως περίμενε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή,ο ηθοποιός,πριν "πετάξει το μπαλάκι" στον Robin Williams,είπε,"Είναι όπως όταν έχασα την παρθενιά μου,μόνο που αυτό θα κρατήσει περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο".
Νωρίτερα αυτό το μήνα,το show μεταφέρθηκε στην πιο δύσκολη ζώνη,απένταντι από τον David Letterman στο CBS και τον Jay Leno στο NBC,οπότε ο Kimmel κάτι έπρεπε να κάνει για να τραβήξει το ενδιαφέρον και ανεβάσει την τηλεθέαση.Επίσης,όπως είπε ο Damon,ο Kimmel πάντα ήθελε να γίνει ηθοποιός,αλλά τον ζηλεύει γι'αυτό και δεν τον έβγαζε στην εκπομπή.
"Του έχω πάρει όλους τους ρόλους που ήθελε",είπε ο πρωταγωνιστής του Bourne,που τώρα παίζει με τον Krasinski στο Promised Land."Ο Jimmy πέρασε από οντισιόν για κάθε ταινία που έπαιξα,μια προς μια.Πόσους ρόλους πήρε;Κανέναν,γι'αυτό τώρα με μισεί".
Κι ύστερα,το θέμα ήταν και η πρώην του Kimmel,η κωμικός Sarah Silverman,η οποία το 2008 τραγούδησε ζωντανά στο κοινό του παρουσιαστή το αξέχαστο εκείνο ντουέτο με τον Matt Damon,στο οποίο δήλωνε πως απατά τον σύντροφό της με τον σταρ.Ο Kimmel απάντησε σε ίδιο στιλ με την βοήθεια του Ben Affleck.Κι έτσι τυχαία,η Sarah ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης.
"Θέλεις να πεις κάτι στον Jimmy;",ρώτησε ο Damon την Silverman,με τον Kimmel να είναι πολύ ανήσυχος."Σαν κοινό σε αιχμαλωτίζει".
"Όχι,είμαι καλά",απάντησε η κωμικός.
Τελικά,είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι!

Και ακομπλεξάριστοι να προσθέσουμε!

Δείτε την έναρξη του show:


Οι...οντισιόν του Jimmy:
Ο...χορός της Nicole Kidman για τον Jimmy:
Ο Ben Affleck εκφράζει την αγάπη του για τον Jimmy: Η πρώην: Ο R.De Niro & άλλοι διάσημοι φίλοι συγχαίρουν τον Matt,ενώ οι γονείς τους Jimmy τον καλωσορίζουν στην οικογένεια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...