Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

B.Cooper:Θέλει να υποδυθεί τον L.Armstrong σε ταινία για τη ζωή του

Τελικά το Hollywood δεν χάνει καθόλου χρόνο!
Μόλις μερικές μέρες πέρασαν από την σοκαριστική εξομολόγηση του Lance Armstrong ότι ήταν ντοπαρισμένος καθ'όλη την καριέρα του ως ποδηλάτης,και ο Bradley Cooper εξέφρασε ήδη το ενδιαφέρον του για να υποδυθεί τον αθλητή σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία.
"Θα μ' ενδιέφερε",είπε ο Cooper σε μια συνέντευξη στα νέα του BBC,"Πιστεύω πως είναι συναρπαστικός χαρακτήρας",και συνέχισε,"Θυμάμαι πως ο Matt Damon θα έκανε την αυτοβιογραφία του πριν κάποια χρόνια και σκεφτόμουν πως θα ήταν ένας υπέροχος χαρακτήρας,θα ήθελα πολύ να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα.Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι,είναι πραγματικά συναρπαστικός".
Μετά την εξομολόγηση του αθλητή στην Oprah την περασμένη εβδομάδα,ο παραγωγός του Lost J.J. Abrams και η Paramount Pictures αγόρασαν ήδη τα δικαιώματα της ταινίας από ένα βιβλίο με τίτλο "Cycle of Lies:The Fall of Lance Armstrong".Η συγγραφέας ονομάζεται Juliet Macur και το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.
Σίγουρα πάντως,μετά τον Bradley Cooper,πολύ θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον ρόλο,ειδικά αν το βιβλίο γίνει best seller.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...