Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Planet Hollywood:Εργασία και χαρά.Οι έρωτες των σταρ που άνθισαν στα πλατό

Συνηθίζεται στο Χόλιγουντ,οι διάσημοι να τα φτιάχνουν μεταξύ τους.Η διαφορετικότητα στον τρόπο ζωής,η έλλειψη χρόνου και η αναγνωρισιμότητα οδηγούν τους σταρ στο να δημιουργούν σχέσεις με άτομα αντίστοιχου συνήθως lifestyle.Και ποιος είναι ο πιο διαδεδομένος χώρος γνωριμιών;Μα φυσικά τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πλατό.Κι αν πρόκειται για συμπρωταγωνιστές που έχουν ερωτικές σκηνές μεταξύ τους,τα πράγματα είναι πολύ εύκολα.

Freddie Prinze,Jr. & Sarah Michelle Gellar
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Ξέρω τί έκανες πέρυσι το καλοκαίρι" το 1997 και άρχισαν να βγαίνουν τρία χρόνια αργότερα.Παντρεύτηκαν στο Μεξικό την 1η Σεπτεμβρίου του 2002.Από τότε έχουν ξαναπαίξει μαζί στις ταινίες Scooby Doo.

Robert Pattinson & Kristen Stewart
Για χρόνια οι σταρ του Twilight αρνούνταν πως συνέβαινε κάτι παραπάνω μεταξύ τους."Οι περισσότερες στιγμές της ζωής μου βρίσκονται σε κάποια πηγή στο ίντερνετ.Δηλαδή εντάξει,είναι τόσο φανερό ότι κάτι συμβαίνει!",είχε δηλώσει η Stewart στο GQ το 2011,επιβεβαιώνοντας έτσι την σχέση τους.Βέβαια,μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της απιστίας της,χλωμό να τη συγχωρήσει ο Robert κάποια στιγμή.

Anna Paquin & Stephen Moyer
Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε το 2007 όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την μεγάλη επιτυχία του HBO,True Blood.Δυο χρόνια μετά,ο Moyer έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.Παντρεύτηκαν σε μια σεμνή και κλειστή τελετή στο Μαλιμπού τον Αύγουστο του 2010.

Brad Pitt & Angelina Jolie
Παρόλο που εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston,ο Pitt δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της Jolie όταν τη γνώρισε στα γυρίσματα του Mr. & Mrs. Smith το 2004."Ήμασταν οι τελευταίοι που έψαχναν για σχέση.Μόνο λίγο πριν το τέλος των γυρισμάτων καταλάβαμε και οι δυο πως ίσως υπήρχε κάτι περισσότερο από αυτό που επιτρέπαμε στους εαυτούς μας να καταλάβουν",είπε αργότερα η Jolie στη Vogue.

Jennifer Garner & Ben Affleck
Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας Pearl Harbor,αλλά άρχισαν να βγαίνουν όταν συμπρωταγωνίστησαν στο Daredevil το 2003.Αρραβωνιάστηκαν εννέα μήνες μετά και παντρεύτηκαν το 2005.Σήμερα έχουν τρία παιδιά,την Violet,την Seraphina και τον Samuel.

Rachel Weisz & Daniel Craig
Οι δυο συπρωταγωνιστές στο Dream House,δημοσιοποίησαν την σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2010.Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο Ιούνιο."Μόλις παντρεύτηκα.Ακόμη κοκκινίζω και είναι πραγματικά προσωπικό.Δεν μπορώ να σας πω τίποτα.Ελάτε να τα πούμε κάποια άλλη φορά",είχε πει η Weisz στην Telegraph πέντε μήνες μετά τον γάμο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...