Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Planet Hollywood:Ποιοι σταρ συγκατοικούσαν πριν γίνουν διάσημοι;

Πολύ πριν αποκτήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς με τα τεράστια ποσά και τα πολυτελή σπίτια τους,πολλοί διάσημοι είχαν αναγκαστεί να συγκατοικήσουν για να τα βγάλουν πέρα με τους λογαριασμούς.

Dustin Hoffman και Robert Duvall

Τα δυο αυτά "θηρία" του Hollywood συγκατοικούσαν στη Νέα Υόρκη το 1955,ενώ σπούδαζαν υποκριτική στο "Neighborhood Playhouse School of the Theatre".Ο Hoffman παραδέχτηκε αργότερα αστειευόμενος,πως γράφτηκαν στη σχολή για να γνωρίσουν κορίτσια.Ευτυχώς γι' αυτούς τα κατάφεραν περίφημα και ως ηθοποιοί!


Danny DeVito και Michael Douglas 

Οι διάσημοι ηθοποιοί αποφάσισαν να γίνουν συγκάτοικοι στη Νέα Υόρκη,μετά τη γνωριμία τους την καλοκαιρινή θεατρική σεζόν.Ο Douglas μάλιστα αστειεύεται μέχρι σήμερα,λέγοντας πως ο Devito ήταν υπέροχος συγκάτοικος,καθώς σπάνια ήταν στο σπίτι μιας και ήταν απασχολημένος με το να...κυνηγάει την μέλλουσα γυναίκα του Rhea Perlman.


Raven Symone και Lindsay Lohan

Τα δυο κορίτσια συγκατοίκησαν πολύ πριν η Lohan γίνει πρωτοσέλιδο για τους γνωστούς πλέον λόγους.Φημολογείται μάλιστα πως η Symone νευριάζει ακόμη όταν οι δημοσιογράφοι την ρωτούν για τα μπλεξίματα της Lindsay με το νόμο και υπενθυμίζει πως έχει να ζήσει τη Lohan από τότε που ήταν παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...