Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Planet Hollywood:Κι όμως αυτοί οι δύο ήταν κάποτε ζευγάρι! (Part 1)

Είναι μερικά ζευγάρια που πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι "Μα πώς;".Κι όμως συνέβη.Κάποτε ήταν ζευγάρι,ή τουλάχιστον,προσπάθησαν να γίνουν.

Kylie Minogue & Lenny Kravitz

Η Kylie Minogue και ο Lenny Kravitz ήταν ένα χαριτωμένο ζευγαράκι το 1991 και κυριολεκτικά ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω τους μέχρι σήμερα.Ο τραγουδιστής πάντα εκτιμούσε τα...προσόντα της Kylie και μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει στην Mirror το 2002 πως η τραγουδίστρια έχει την καλύτερη...οπίσθια όψη στην Βρετανία.

Joshua Jackson & Rosario Dawson 

Ο Joshua Jackson έβγαινε με την Rosario Dawson για σχεδόν ένα χρόνο το 2002.Σήμερα,ο ηθοποιός είναι μαζί με την επί χρόνια αγαπημένη του,Diane Kruger,με την οποία άρχισε να βγαίνει το 2006,ενώ η Dawson είναι single. 

Shemar Moore & Toni Braxton

Ο σταρ του λατρεμένου "Criminal Minds" έβγαινε με την Toni Braxton στις αρχές του '90 και μάλιστα είχε εμφανιστεί και στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι της "How Many Ways".Βέβαια,ο έρωτάς τους κράτησε μόνο για ένα χρόνο κι έτσι το 1995 οι δρόμοι τους χώρισαν.

Christian Bale & Drew Barrymore

Ο Christian Bale και η Drew Barrymore αναμφισβήτητα θα έκαναν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι,όπως όμως δήλωσε ο ηθοποιός με το ζόρι τα κατάφερε στο πρώτο ραντεβού."Πήγαμε να δούμε ένα απαίσιο θρίλερ και αυτό ήταν και το τέλος!Δεν ξανατηλεφώνησε!",αποκάλυψε στο GQ Australia.Το πλήγωσες το παλικάρι βρε Drew!

Ellen Barkin & Johnny Depp

Ο Johnny Depp έβγαινε με την τότε μελαχροινή και κατά εννιά χρόνια μεγαλύτερή του Ellen Barkin,το 1994.Τότε ο Depp ήταν όπως όλοι θυμόμαστε πολύ πιο διαχυτικός με τα Μίντια,αφού συνόδευσε την αγαπημένη του μέχρι και σε εκδήλωση στο Mann's Chinese Theater στο Hollywood.

Val Kilmer & Cher

Μάλλον ο Tom Cruise και ο Val Kilmer έχουν περισσότερα κοινά εκτός από το "Top Gun",καθώς και οι δυο έβγαιναν με τη Cher.Ο Val Kilmer και η Cher ήταν ένα πολύ εκκεντρικό ζευγάρι στη δεκαετία του '80 και μάλιστα φαίνεται πως ο ηθοποιός είχε κερδίσει την συμπάθεια του γιου της σταρ."Πραγματικά τον συμπαθούσα.Μου είχε δώσε ένα αληθινό Ινδιάνικο αγαλματάκι 100 ετών",είχε πει ο Elijah Blue Allman για τον Kilmer.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...