Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Τότε & Τώρα:Πώς λέγονταν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι;

Reese Witherspoon
Μια φορά κι έναν καιρό,το κοριτσάκι από το Νότο λεγοταν Laura Jeanne.Laura Jeanne Reese Witherspoon για την ακρίβεια.

Tom Cruise
Γεννήθηκε με το όνομα Thomas Cruise Mapother IV.Μάλλον δεν του άρεσε καθόλου όταν φανταζόταν το όνομά του στα credits ταινιών.

Charlie Sheen
Το κακό αγόρι του Χόλλιγουντ ονομάζεται πραγματικά Carlos Irwin Estévez,αποφάσισε όμως να υιοθετήσει το επίθετο με το οποίο και ο πατέρας του έκανε καριέρα.Ο αδερφός του,Emilio Estévez,πάλι όχι.

Portia De Rossi
Η σύζυγος της διάσημης παρουσιάστριας Ellen Degeneres,κάποτε λεγόταν Amanda Lee Rogers,αλλά πήρε το πιο εξωτικό όνομα Portia σε νεαρή ηλικία.

Woody Allen
Ο Woody είναι πραγματικά ο Allen Stewart Konigsberg.Στα 17 του ο σκηνοθέτης,άλλαξε επίσημα το όνομά του σε Heywood Allen.

Natalie Portman
Το επίθετο Portman είναι το καλλιτεχνικό της που λέμε.Στην πραγματικότητα ονομάζεται Natalie Herschlag.

Marc Anthony
Ο πρώην σύζυγος της J.Lo ονομάζεται Marco Antonio Muñiz.Οι γονείς του Πορτορικανού τραγουδιστή τον ονόμασαν έτσι από τον Μεξικάνο τραγουδιστή-τί άλλο;-Marco Antonio Muñiz.

Bono
Λέγεται πως ένας φίλος αποκαλούσε τον Paul David Hewson "Bono Vox" (στα Λατινικά σημαίνει "καλή φωνή").Αργότερα έμεινε μόνο το Bono και έτσι ξέρουμε όλοι σήμερα τον τραγουδιστή των U2. 

Larry King
Ο μετρ των talk shows μεγάλωσε με το όνομα Lawrence Harvey Zeiger.Απαρνήθηκε το επίθετό του,όταν το αφεντικό του σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό,του είπε πως το Zeiger παραήταν έθνικ για να το θυμάται κανείς.Λίγα λεπτά λοιπόν,πριν βγει στον αέρα,ο Larry διάλεξε το επίθετο King από μια διαφήμιση σε μια εφημερίδα για ένα λικέρ με το όνομα King.

Michael Caine
Ο Maurice Joseph Micklewhite υιοθέτησε το όνομα "Michael Scott",αλλά αργότερα έμαθε πως το χρησιμοποιούσε ένας άλλος ηθοποιός.Πιεσμένος από τον ατζέντη του να βρει ένα άλλο όνομα ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο,ο ηθοποιός κοίταξε γύρω του και το μάτι του έπεσε στο "The Caine Mutiny" που εκείνη την εποχή προβαλλόταν στους κινηματογράφους.Έτσι έγινε ο Michael Caine.Χρόνια μετά,αστειεύτηκε πως αν κοιτούσε στην αντίθετη κατεύθυνση,θα τον είχαμε μάθει όλοι ως "Michael One Hundred and One Dalmations".Τραγικό!

Nicolas Cage
Για να αποφύγει τη ρετσινιά ότι είναι ο ανηψιός του Frances Ford Coppola,ο Nicolas άλλαξε το όνομά του από Nicolas Kim Coppola σε Nicolas Cage,εμπνευσμένος από το κόμικ υπερήρωα Luke Cage.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...