Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

J.Aniston:Στέφθηκε πιο σέξυ γυναίκα όλων των εποχών

Το γλυκό κορίτσι της Αμερικής με την ελληνική καταγωγή,είναι σύμφωνα με δημοσκόπηση της Αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Men's Health η πιο σέξυ γυναίκα όλων των εποχών.Η Jennifer φιγουράρει πρώτη στην λίστα με τις 100 πιο hot παρουσίες,ενώ ακολουθούν η Megan FoxCameron Diaz,αλλά και η καταγεγραμμένη στη συνείδηση πολλών ως αιώνια αντίζηλός της,Angelina Jolie.
Την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν η MadonnaBritney Spears και φυσικά το θρυλικό sex symbol,Marilyn Monroe,αλλά και η Raquel Welch.
Τι πρέπει όμως να έχει ένας άντρας για να κερδίσει την Jennifer;"Το πιο σέξυ πράγμα σε έναν άντρα,εκτός από τους κοιλιακούς,είναι να μπορεί να με κάνει να γελάω,να έχει συμπόνια,καλοσύνη και αυτοπεποίθηση",είπε η ίδια.
Όσο για το ποια θεωρεί η ηθοποιός την πιο σέξυ γυναίκα όλων των εποχών;"Την Bridgitte Bardot και την Gloria Steinem.Αν όμως έπρεπε να διαλέξω θα έλεγα την Gloria,γιατί έχει όλο το πακέτο.Αυτό είναι σέξυ".
Το θέμα είναι πως η Jennifer "νίκησε" την Angelina κι όσο φτιαχτή κι αν συνεχίζει να είναι αυτή η κόντρα για να τροφοδοτεί τα Media,σίγουρα αυτή τη φορά το ευχαριστήθηκε και η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...