Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Νάντια Μπουλέ: "Είναι δύσκολο να έχεις μια πολυσυζητημένη εκπομπή"!

Στο περιοδικό Celebrity έδωσε συνέντευξη η οικοδέσποινα του Top Chef,ενώ έκανε και μια φωτογράφηση στο κλίμα των ημερών.

Για το Top Chef: "Είναι δύσκολο να έχεις μια πολυσυζητημένη εκπομπή και να πρέπει να την υπερασπιστείς όταν δεν αρέσει σε σένα τον ίδιο",είπε η νεαρή παρουσιάστρια υποστηρίζοντας την απόφασή της να παρουσιάσει το πρόγραμμα μαγειρικής του ΑΝΤ1 που της αρέσει πολύ,ενώ συμπλήρωσε πως πέρασε μια περίοδο προσαρμογής μέχρι να γνωριστεί καλά με τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους.

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: "Είναι περίεργο να διαβάζεις με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιστατικά που δεν έχουν γίνει ποτέ. Αν μπει στη διαδικασία κάποιος να πιστέψει έστω και τα μισά,θα νομίζει ότι είμαι μια υστερική σε έξαλλη κατάσταση καθημερινά!",είπε η Νάντια,και τόνισε πως η σχέση της με τον παρουσιαστή δεν επηρεάζεται καθόλου από τις επαγγελματικές τους επιλογές.

Ευχή της για το 2011; "Αυτή είναι μια περίοδος επαναπροσδιορισμού και ίσως μια ευκαιρία να αναζητήσουμε πιο ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή μας, σε όλα τα επίπεδα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...