Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Ευγενία Μανωλίδου: "Μπορεί να μην κάνω και τίποτα του χρόνου"! (Video)

Δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και θέλει να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της.Αυτά δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου,σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.Όπως τόνισε,θέλει να περάσει οικογενειακά τις γιορτές και ίσως να μην την δούμε πουθενά τηλεοπτικά από τη νέα σεζόν,καθώς προτεραιότητα έχουν ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. 
Θα κάνει πρωινό και μάλιστα στον ΑΝΤ1;Όπως είπε,αυτά είναι φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς και "Προς Θεού,η εκπομπή έχει παρουσιαστές".Θα μπορούσε όμως να συνεχίσει χωρίς εκείνη το Master Chef 2;Η ξένη εκδοχή του παιχνιδιού δεν έχει παρουσιάστρια,οπότε θα μπορούσε,σύμφωνα με την Ευγενία.
Η παρουσιάστρια βέβαια,αρνήθηκε να αποκαλύψει αν έχει συναντηθεί με στελέχη του ΑΝΤ και του Mega για να συζητήσει το τηλεοπτικό της μέλλον,ωστόσο το χαμόγελό της πρόδιδε πως έχει περάσει ήδη τα κατώφλια και των δυο καναλιών.
Ανάμεσα στα άλλα,η Ευγενία Μανωλίδου,μίλησε για το πως πέρασε την ονομαστική της γιορτή και την ημέρα των Χριστουγέννων,αλλά και τι δώρο θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη."Μόνο υγεία.Θα ήμουν αχάριστη αν ζητούσα κάτι παραπάνω",κατέληξε η Ευγενία.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...