Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Ρούλα Κορομηλά: "Είμαι η πρώτη που σέβεται την ιστορία μου στην τηλεόραση"!

Στο Down Town μίλησε για όλους και για όλα η Ρούλα Κορομηλά,ενώ φωτογραφήθηκε με διάθεση άλλης εποχής.Τί είπε για το Big Brother,την Ελένη Μενεγάκη και τα ριάλιτι μαγειρικής;

Για την απόφαση να παρουσιάσει το Big Brother: 
«Με εκνευρίζει όταν άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά, που έχουν δει πώς ζω, πώς εργάζομαι και πώς εκφράζομαι, γράφουν κάποια πράγματα διαστρεβλωμένα και ανυπόστατα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το κάνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Από τους συγκεκριμένους, αν μη τι άλλο, θα περίμενα να μου τηλεφωνήσουν και να μου εκφράσουν τις απορίες τους ευθέως. Όταν έχεις αμφιβολίες για κάτι, πάρε το φίλο σου και μάθε την αλήθεια. Τέλος».  


Για το αν το Big Brother είναι trash:
«Tί θα πει trash; Επιτρέψτε μου βέβαια να είμαι η πρώτη που σέβεται την ιστορία μου, την οποία πολλοί επικαλέστηκαν, τις αρχές μου, το όνομά μου. Αν λοιπόν συνέβαινε κάτι που θα ξεπερνούσε τα όρια της ευπρέπειας ή της ηθικής στο Big Brother, εγώ θα παρενέβαινα πρώτη. Νομίζω, πως παρά τις προβλέψεις κάποιων και τις σκόπιμες και στοχευμένες επιθέσεις στο project και στο πρόσωπό μου, η πραγματικότητα αποδείχτηκε διαφορετική. Δεν νομίζω να προσβλήθηκε ούτε η αισθητική ούτε η ηθική κανενός, εκτός εάν βλέπω με άλλα γυαλιά τα δρώμενα. Αν κάποιος είδε να ξεφεύγει κάτι από τα όρια της ευπρέπειας, ας μου το πεί». 

Για τη σάτιρα:
«Σέβομαι την σάτιρα και την αποδέχομαι. Ευτυχώς, είμαι από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις διαφορές στις λέξεις στο ύφος και τις προθέσεις. Μου αρέσει η δουλειά του Λαζόπουλου και τον απολαμβάνω κάθε Τρίτη. Γελάω πολύ». 

Για την Ελένη Μενεγάκη:
«Η Ελένη Μενεγάκη έχει πετυχημένη πορεία ετών στην τηλεόραση και είναι σταθερή και διαχρονική αξία. Θαυμάζεται και αγαπιέται από πολύ κόσμο. Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ. Και δεν κρίνεται η αξία της, οι ικανότητες και οι δυνατότητές της από μονόλεπτα τηλεθέασης. Οι παρουσιαστές πρώτης γραμμής έχουν κάποιες στιγμές και σκαμπανευάσματα. Αυτό δεν μειώνει την σταθερή αξία και τα επιτεύγματα του καθενός. Κακώς έχουν κάνει στόχο την Ελένη. Η μόνη εξήγηση είναι ότι η Ελένη είναι σταρ και πουλάει».

Τί γνώμη έχει για τα ριάλιτι μαγειρικής:
«Δεν αντέχω να βλέπω έναν άντρα να κλαίει με αναφιλητά γιατί δεν έδεσε η μπεσαμέλ ή το σιρόπι. Εχουμε θέματα να κλάψουμε άμα θέλουμε. Καμία ανταγωνιστική διάθεση. Ανθρώπινη τοποθέτηση κάνω».  

Όσο για τη ζωή της;
«Η ζωή είναι αυτό που μου συμβαίνει. Και το απολαμβάνω χωρίς να ψάχνω κάτι άλλο. Προς το παρόν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...