Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Φήμες: Καραμεροχαριτάτοι στη θέση των Καραμεροχαριτάτων Ευγενία και Γρηγόρης;

Δεν προλάβαμε να χάσουμε τον ύπνο μας με το αν η Ευγενία Μανωλίδου θα παραμείνει στο Mega ή αν θα γυρίσει στα λημέρια τα παλιά,τον ΑΝΤ1 ντε...Δεν πρόλαβε να πάει κάτω το φαρμάκι που έδωσαν στο Γρηγόρη Αρναούτογλου να πιει στο Mega κάνοντας και το Money Drop κονσέρβα...και έσκασε κι άλλη βόμβα.
Φήμες λένε λοιπόν,πως ο δημοφιλής παρουσιαστής και η φιλόδοξη μαέστρος,από τον Σεπτέμβρη του 2011 θα τρώνε μαζί πρωινό,και θα πίνουν και καφέ μη σας πω,με τους τηλεθεατές,στον αέρα του ΑΝΤ1.
Όπως δείχνουν τα πράγματα,οι συνθήκες για τους Καραμεροχαριτάτους έπαψαν να είναι ευνοϊκές στο κανάλι και τα δυο αγόρια της πρωινής ζώνης πιέζονται και φαίνεται ξεκάθαρα από τα νούμερα.Η Νάντια Μπουλέ ακούστηκε ως όνομα για να είναι στο πλευρό του Γρηγόρη και να δούμε μάχη...ζεύγος με ζεύγος,αλλά και ως support στο 10 με 1,η πορεία του Top Chef στους πίνακες της AGB ωστόσο,δεν δικαίωσε την ξανθιά παρουσιάστρια κι έτσι ο ΑΝΤ1 προτίμησε την Άννα Πρέλεβιτς ως λύση.
Από την άλλη η Ευγενία μάς κρατά ακόμη σε αγωνία για το πού σκοπεύει να ξεχειμωνιάσει,αν και όπως είπε,γίνονται...συζητησούλες σε καλό κλίμα με τον ΑΝΤ1,ενώ ο Γρηγόρης δίνει προτεραιότητα στο Mega μέχρι τη λήξη των υποχρεώσεών του εκεί.
Πάντως αν αληθεύει κάτι τέτοιο,σίγουρα θα ξοδευτεί πολύ μελάνι σε χαρτί και πολλή ώρα σε sites και blogs για σχόλια και ρεπορτάζ σχετικά με την πορεία του διδύμου Μανωλίδου-Αρναούτογλου.Τί έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πάλι ωιμέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...