Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Φήμες: Ψήθηκε έρωτας στο Master Chef;

Το Master Chef έχει έτσι κι αλλιώς επιτυχία κι όπως δήλωσε πρόσφατα η παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου,πρόκειται για ένα talent show και όχι άλλη μια εκπομπή μαγειρικής.
Σύμφωνοι βρε Ευγενία μου,αλλά τελευταία πολύ μας το...γυρίσατε.Βλέπουμε κλάματα,πιο πολλές αγκαλίτσες,πολλή αγάπη...Τί έλειπε λοιπόν;Ο έρωτας!
Κάτι πήρε το αυτάκι και το ματάκι μου λοιπόν,ότι ψήθηκε ένα love story μεταξύ του ενός εκ των τριών διεκδικητών του τίτλου που έφτασε στον τελικό,και της συμπαθέστατης ξανθιάς με το λέλουδο στο μαλλί.Ναι,για τον Άκη Πετρετζίκη και την Άντζελα Παπαβασιλείου λέω,η οποία όπως έχει κυκλοφορήσει είχε(;) και σχέση πολύ πριν μπει στις κουζίνες του Master Chef για να δείξει πόσα κολοκυθάκια βάνει η κατσαρόλα.
Φήμη ή αλήθεια;Να σας πω την δική μου αλήθεια,δεν με ενδιαφέρει καθόλου,αλλά κουβέντα να γίνεται.Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις πολλές,πάαααρα πολλές θαυμάστριες του Άκη,οι οποίες θα τραβάνε τις κοτσίδες τους αυτή τη στιγμή.Κορίτσια υπομονή.Δυο κριτές που έχουν κάνει πάταγο υπάρχουν.Διαλιέχτε!!!Στην ανάγκη,υπάρχει και το "μοντέλο".Ο Γιάννης Αποστολάκης ντε,ο οποίος φαίνεται πως είναι και αυτός εξαιρετικός μάγειρας.Νηστικές πάντως δεν θα μείνετε!!!

Amalia L@l@

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...