Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Φαίη Σκορδά: Μας γκάστρωσες!

To χρονικό μιας ανακοίνωσης 
που ακόμη δεν έχει γίνει!

Στην αρχή ο Γιώργος Λιάγκας μάς έλεγε ότι η Φαίη άφησε την ρίζα άνευ ντεκαπάζ,επειδή θέλει να αλλάξει απλά χρώμα στο μαλλί.Καινούρια αρχή στο Mega πρωινό δηλαδή,καινούριο μαλλί.Θα το έχω κατά νου κι εγώ αν θελήσω ποτέ εκπομπή.Τί,με το ίδιο θα γίνω παρουσιάστρια;Άπαπα.
Μετά ακούγαμε ότι η Φαίη ζαλίζεται στα παρασκήνια της πρωινής τους εκπομπής και οι φήμες δώσ'του και φούντωναν,χωρίς κανείς από το τηλεζευγάρι να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει.Ούτε καν κάποιος από το κοντινό περιβάλλον όπως συνηθίζεται.Είπαμε,το κάνουν για διαφημιστικούς λόγους.Εκεί έφτασαν κι αυτοί;Τς τς τς...
Και μετά βλέπαμε την Φαίη να τρώει ασταμάτητα.Τα ζώδια ακούγαμε;Έπιανε το πλάνο και την Φαίη να μασουλάει.Τα νέα της ημέρας έλεγε η Σάσα;Ξανάπιανε το πλάνο την Φαίη να καταβροχθίζει.Είπαμε,δεν την αφήνει ο Γιώργος στο σπίτι να φάει και τρώει στο πλατό το κορίτσι.Το κατάπιαμε κι εμείς.
Μετά άρχισαν τα μωρουδίστικα θέματα στην εκπομπή!Γιώργος και Φαίη κρέμονταν από τα χείλη κάθε ειδικού προσπαθώντας να μάθουν τα πάντα για τις μυξούλες,τα κακάκια και τις πάνες των μπεμπέ!Είπαμε,εντάξει θα το δηλώσει αύριο μεθαύριο.
Μετά είχαμε την προθεσμία των δυο ημερών που συζητούσαν on air μιλώντας για τα ζώδια.Ξαναείπαμε λοιπόν,ότι δεν αργεί,θα το πει επιτέλους!
Και μετά...είχαμε την ερώτηση του Κώστα Αποστολάκη."Είσαι έγκυος;",ρώτησε την Φαίη όταν τον είχαν στριμώξει για τα δικά του προσωπικά."Πώς με βλέπεις;",τον ρώτησε χαριτωμένα η Φαίη,ενώ ο Γιώργος εμφανώς ενοχλημένος επέμενε να αλλάξουν θέμα.
Η επιβεβαίωση ήρθε όταν η Φαίη σηκώθηκε όρθια και γύρισε προφίλ.Η κοιλίτσα πια δεν μπορεί να κρυφτεί κι όλο και μεγαλώνει.Ε,πες το πια βρε Φαίη.Μας γκάστρωσες!!!


Amalia L@l@

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...