Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Όλοι θέλουν να πουλήσουν το όνομά μου»

Τα τατουάζ είναι σαν μικρές σημειώσεις προς τον εαυτό σου για να μην ξεχάσεις όλα τα έντονα πράγματα που σου έχουν συμβεί. Αυτή την περίοδο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τρώγεται με τα ρούχα του. Θέλει να χτυπήσει άλλο ένα.

«Το παιδί ήτανπου καθάρισε το μυαλό μου, με έστρωσε απόλυτα. Ήμουνα πάρα πολύ τυχερός γιατί το έκανα με μία καταπληκτική μαμά. Είχα ζήσει πολλά, είχα δει πράγματα. Και τελικά, από εκεί που δεν το περίμενα,ήμουνα έτοιμος».

«Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν είναι τόσο απλό όμως. Παίρνεις έναν άνθρωπο 40 χρονών -δεν είναι κανένα πιτσιρίκι δηλαδή- ο οποίος δεν κυνηγούσε ποτέ την τηλεόραση, γιατί έχει ήδη μια καριέρα 20 χρόνων, ζει από τη δουλειά του, συντηρεί ένα παιδί, πληρώνει διατροφή και τα ρέστα. Οπότε δεν τον ενδιέφερε.Ήταν έξτρα λεφτά - ναι, γαμώ, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, να μην το ξεχνάμε, άρα δεν λες όχι στα έξτρα λεφτά. Αλλά έσκασε αυτό το πράγμα από το πουθενά λίγο τρελά. Πολλοί θα σου προσφέρουν πολλά τώρα, γιατί είσαι, υποτίθεται, το καυτό όνομα. Όλοι θέλουν να πουλήσουν το όνομά σου. Αν εσύ πεις ναι σε όλα, θα καείς γρήγορα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να μπεις στην τηλεόραση, ξέρεις ότι θα ξεπουλήσεις κάποια πράγματα. Κάποιες ιδέες, κάποιες αρχές τις ξεχνάς. Το θέμα είναι να ξεπουλήσεις όσο το δυνατόν λιγότερα με όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη».

Πηγή: Esquire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...