Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Ήβη Αδάμου: Ο Σάκης και η Eurovision!

Η γλυκύτατη Ήβη Αδάμου που κατάφερε να ξεχωρίσει στο X-Factor τόσο για τη φωνή της,αλλά και την σκηνική της παρουσία,μίλησε στο περιοδικό Nitro για τις επιρροές της στη μουσική από την οικογένειά της,τα νέα της σχέδια,αλλά και τον έρωτα.
Όπως είπε η Ήβη,στο X-Factor πήγε μετά από προτροπή της μητέρας και της νονάς της που δήλωσαν συμμετοχή για εκείνη κρυφά.Η μητέρα της άλλωστε ήταν η πρώτη που ξεχώρισε το ταλέντο και το πάθος της Ήβης για τη μουσική και το τραγούδι,μιας και η ίδια είχε υπάρξει τραγουδίστρια σε συγκρότημα και γνώρισε σε περιοδεία τον άντρα της στην Κύπρο.
Η Ήβη πάντως αυτήν την περίοδο δεν έχει χρόνο για έρωτες,αλλά όπως λέει,ούτε προέκυψε κάτι τέτοιο για να το σκεφτεί.Είναι μόνη και αφοσιωμένη στο σχολείο και την καριέρα της.
Τί είπε όμως η Ήβη για τον Σάκη Ρουβά που της έδειξε μεγάλη συμπάθεια στο show τραγουδιού;Όπως είπε η Ήβη,ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και ο κόσμος το καταλαβαίνει. «Γενικά, μας βοηθούσε όλους on και off camera,όταν το πίστευε μας υποστήριζε παίρνοντας θέση ακόμα και απέναντι στους κριτές»,συμπλήρωσε η 17χρονη τραγουδίστρια.
Θα πήγαινε στην Eurovision; «Η Γιουροβίζιον θα έχει άλλον αέρα, και σίγουρα θα είναι μια απίστευτη εμπειρία.Είχα μια πρόταση,αλλά όσο έχω το σχολείο δε θα μπορέσω να το κάνω πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...